nedjelja, 19. ožujka 2017.

Evo kako da očistite vase cijelo tijelo, nikada vise necete biti bolesni ili umorni!



Aromatični, zajedljiv i duhovit, đumbir je među najzdravije i najukusnije začina na svijetu. Ona ima visoku hranjivu vrijednost i koristi se za obje kuhanje i ljekovita svojstva. Đumbir sadrži hranjive tvari koje su bitne za optimalno funkcioniranje svih sustava.

Samo 6 grama đumbira ima 1,07 g ugljikohidrata, 0,05 g masti, 0,12 g dijetalnih vlakana, and0.11 g proteina. To je pakiran sa vitamina topljivih u vodi, uključujući vitamin B1, B2, B3, B6, B12, biotine i folna kiselina, te masnoće topljivi vitamini kao što su vitamin A, lutein, alfa-karoten, likopen i beta-karotena, kao i minerala kao što su kalij, fosfor, magnezij, magnezij, željezo, bakar, i kalcij.



Ovaj super-zdravi začin ima snažno protiv čira na želucu, protuupalno, antioksidans, i detoksikacije svojstva, a to je naširoko koristi u detox kupke i čišćenje programa. To je zato što je obiluje shoga i gingerol, od kojih obje imaju protuupalna i spazmolitike djelovanje na gastrointestinalni trakt. Mnoge studije pokazale da su čak i učinkovitiji od Dramamine, lijek koji se koristi za liječenje bolesti kretanja. Đumbir također ima sposobnost da se smanji i druge simptome koji se odnose na bolest kretanja, uključujući povraćanje, vrtoglavica, mučnina, i hladno znojenje.

Ne zaboravimo spomenuti da su mnoge studije su također pokazala da đumbir je snažan anti-upalni svojstva pomoći osloboditi reumatoidnog artritisa ili osteoartritisa simptoma, pomaže pacijentu dobiti reljef iz oba bol i oticanje. Također je utvrđeno da đumbir može spriječiti rak, posebno rak debelog crijeva.

Dakle, danas imamo recept za cijelo tijelo detoksikacija koji će ukloniti zračenja, teški metali i druge otrove iz tijela. Ovaj recept koristi Epsom sol, jaki mineralnu bazu koja stvara reverzne osmoze, proces koji uklanja soli i drugih štetnih toksina iz tijela, čime je sulfat i magnezij prodrijeti u tijelo.

Iznenađujuće đumbir Detox kupka

Potrebni sastojci:



½ šalice đumbir tlo
1 c. Epsom sol
1 žlica. svježe đumbir tlo
Nekoliko kapi eteričnog ulja đumbira
Upute:

Dodati sve sastojke u kadi napunjen s vrućom vodom. Ukoliko želite možete koristiti i svježe naribani đumbir ili đumbir u prahu. Natapanje za neko vrijeme, 15-20 minuta.

Napomena: Nakon detox kupka, preporučljivo je piti puno vode!

Source: Healthy Food House

Nema komentara:

Objavi komentar