nedjelja, 19. ožujka 2017.

Slaba cirkulacija krvi ? Hladne ruke i noge? Evo sto mozete uciniti da rijesite taj problem !

Slaba cirkulacija je ozbiljan zdravstveni problem i može biti uzrokovan različitim faktorima kao što su pušenje, loše fizičke aktivnosti, dijabetesa, hipertenzije, krvnih ugrušaka, ateroskleroza i zlouporabe droga.



U većini slučajeva, simptomi razvijaju postupno, a to je kako ih prirodno liječenje kako bi se učinkovito liječiti ovaj problem.
više vode
Morate piti najmanje 8 čaša vode dnevno kako bi se poboljšala protok krvi. Osim toga, to će pomoći prijenos hranjivih tvari i kisika do organa i tkiva i stanice i tkiva će biti hidratizirana.
Probava će se pojačati, a slaba cirkulacija krvi će se uspješno liječiti.


Đumbir - redovita konzumacija đumbira će spriječiti kardiovaskularne bolesti i stvaranje krvnih ugrušaka u tijelu. Sadrži dvije snažne aktivne sastojke - gingerols i zingeron, koji će zagrijati tijelo i potaknuti protok krvi.
Garlic- Istraživači su pokazali da češnjak značajno poboljšava zdravlje srca, smanjuje rizik od ateroskleroze, snižava krvni tlak i sprečava nakupljanje plaka u arterijama.
Divlji kesten-Njegova aktivna tvar Escin učinkovito jača zidove kapilara, bori upale, tretira slabu prokrvljenost i proširenih vena.
Eterična ulja kao što su đumbir, timijan, ružmarin, imaju moćan thermogenic efekte jačanje protok krvi na površini kože zbog širi kapilare. Osim toga, ova ulja opuštaju napete mišiće i osloboditi žarenje u nogama i rukama.
Cayenne pepper- Ona je visoka u kapsaicina, koji jača arterije i kapilare i podržava zdravlje srca. Također uklanja nakupine plaka u žilama i regulira cirkulaciju krvi i olakšava slabe cirkulacije krvi simptome kao što su bol, glavobolja, trnci senzacija u nogama i hladnim nogama i rukama.
Riblje ulje - Fish ulje bogato je omega-3 masnim kiselinama koje učinkovito uklanjanje masti u arterijama i potaknuti cirkulaciju. Ovo ulje također poboljšava HDL ili dobar, razina kolesterola tijelo.
Izvor: houseofhealthyfood.com

Nema komentara:

Objavi komentar