ponedjeljak, 20. ožujka 2017.

Ovo je razlog zasto biste trebali staviti sapun ispod postelje nocu !



Nemiran sindrom noge i grčevi u nogama su uvjeti koji se javljaju tijekom noći i mogu dovesti do problema nesanice, boli i frustracija.



Prvi je neurološki poremećaj koji uzrokuje nemir i neugodnih osjećaja u nogama tijekom odmora, a uzrok je još uvijek nepoznat.

Ipak, postoje neki slučajevi koji su povezani s njim, uključujući i upotrebu lijekova, trudnoće, zatajenja bubrega, dijabetes i konzumacije alkohola.

S druge strane, noćni grčevi u nogama, ili Charley konja, javljaju kad osoba pokušava zaspati. U tom slučaju, za razliku u slučaju sindroma nemirnih nogu, pomicanjem nogu neće ublažiti nelagodu, ali to će pojačati bol. U većini slučajeva, grčevi u nogama su zbog dehidracije, minerala i vitamina nedostatke, te pretjeranog vježbanja.

Ovi uvjeti se mogu smanjiti ili ukloniti na više načina, kao pravilnu prehranu, velike količine vode, masaže, ili topla kupka ili tuš. Ipak, metoda predlažemo danas će zasigurno biti učinkovitiji od svih njih!
Stavite sapun ispod plahte!

Čitaš li u redu! Ovo čudno sapun trik je pokušao za više od 42% ljudi koji pate od grčevi u nogama ili sindrom nemirnih nogu, a svi oni tvrde da se radi!

Liječnici ne mogu identificirati razlog njegove učinke, ali neki vjeruju da je sadržaj magnezija u sapun da je glavni razlog za pozitivne rezultate, kao što je nedostatak magnezija je jedan od vodećih uzroka tih uvjeta.

Prema riječima dr Oz, trebali biste pokušati pomoću lavande sapun, kao i njen miris će vas opustiti mišiće.

Žena u sljedećem videu dodatno će objasniti tu tehniku:

Nema komentara:

Objavi komentar